Известие

Collapse
No announcement yet.

Airbag централа?Ел стъкла?Уиндшийлд за 146?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Airbag централа?Ел стъкла?Уиндшийлд за 146?

Малко като Ники Кънчев се чувствам...

Та...
    Въпрос N1
    Къде се намира airbag централата на 146ците след 99г.?Мисля, че е кутийчето, което се намира под касетофона?

Втори въпрос...какво трябва да направя, за да е автоматичен и десния преден прозорец?Машинка и копче от ляв?

И третия въпрос...от къде мога да си купя Уиндшийлдчета за страничните прозорци за 146ца и колко парички горе-долу струват?
    Става дума за това, естествено прозрачно и пластмасово:

Благодаря предварително
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Въпрос1
    Да.

Въпрос2
    Не!!!!

Въпрос3
    Очаквам помощ от публиката

146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

Колега няма как да си направиш и десния прозорец да се дига/сваля с едно цъкане само. Левия го може, защото копчето му не комутира целия ток на мотора з апрозореца, а само изпраща сигнали до модула и той върши останалата работа, т.е. следи тока към мотора и изключва при дигнат/свален прозорец. Уви този модул е от стария тип ползван още от времето на Фиат Типо, а не е като на 156-ците. Нямя как да сложиш още един модул като за лявото стъкло само, че за дясното понеже тези модули имат само един чифт входове от едни копчета. А за десния прозорец имаш копчета и лявата врата и в дясната. При 156 пък модула е комбиниран с доста други неща и е значително по-модерен. На някой Бравота има модул за две ел.стъкла, но не на всички. Няма особен смисъл да ти обяснявам как и дали може да се пригоди. Не смятам, че е чак супер необходимо, иначе щях да си го направя при мен.

На илиенци в София съм чувал, че има такива ветробрани за предните врати на много коли. Отделно съм чувал за някаква фирма около Плиска, която само такива неща продава и ако намеря координатите и ще ги напиша тук.
      Alfa Romeo 146 1.6TS '97
      За мерси, не ме търси!

Comment

Хм..тея от илиянци...малко са ми съмнителни да ви кажа...да не стане да се счупят докато ги сложа?

Честно казано искам оригиналдъ...ама сигурно са цифромания

Както и да е, поне да са от фирма, която с това се занимава, а не от някой циганин....

БТВ..утре ако я сваля тая централа да не изцъфтят възглавничките?!

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Няма как да се отворят без централката, не се притеснявай. За да се отворят трябва да получат от нея и + и -. Ако имаш някаква нужда от диагностика за централката свиркай. Тоест подозирам, че ще сложиш друга и се надявам да не ти светне лампата, но ако стане така може да се погледне.
          Alfa Romeo 146 1.6TS '97
          За мерси, не ме търси!

Comment

ми..аз имам пролбем с тая всъщност..
            Свети ми лампата, а с централата връзка няма...та мислех да я вадя да я ремонтират евентуално...

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от Satanism
              ми..аз имам пролбем с тая всъщност..
              Свети ми лампата, а с централата връзка няма...та мислех да я вадя да я ремонтират евентуално...
              Ти да не си с мойта централа? Сподели ако намериш някакво решение.
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

За ветробраните

За ветробрани провери тукhttp://www.kalocom.com/category.php?category_id=10.Цената е около 50лв.За алфа 33 са 42лв
                Качеството е добро(доста се огъват при монтажа)
                33Imola/1351cc/1994 & 33Boxer16v/1712cc/1990 & 164SuperV6/2959cc/1997

Comment

аз искам да попитам може да не е тук мястото но бих се радвал ако някой ми даде инфо.Та въпроса ми е от моята страна на вратата копчето за дясната врата за стъклото не работи вчера ей така реших пак да го натисна ии потрагна измачено нямаше и половината и спря и така и не проработи,пък е не у добно като караш да се пресягаш чак до другата врата за да отвориш джамека ако ми кажете каде мога да е закарам да отстранят проблема ще ви бъда благодарен колеги.

P.S Аз съм от ВАРНА
                  Alfa Romeo 159

Comment

Alfa Romeo 159

Comment

Първоначално публикувано от didkoldihno
                      аз искам да попитам може да не е тук мястото но бих се радвал ако някой ми даде инфо.Та въпроса ми е от моята страна на вратата копчето за дясната врата за стъклото не работи вчера ей така реших пак да го натисна ии потрагна измачено нямаше и половината и спря и така и не проработи,пък е не у добно като караш да се пресягаш чак до другата врата за да отвориш джамека ако ми кажете каде мога да е закарам да отстранят проблема ще ви бъда благодарен колеги.

P.S Аз съм от ВАРНА
                      Можеш и сам да го оправиш при добро желание. Свали копчето, разглоби го и почисти контактните пластини.
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                      X